Seara artistei fotograf

Adela Lia Rusu AFIAP.

 Restaurantul „Nevis” din Oradea a găzduit în seara zilei de miercuri, 09 martie 2016 o întâlnire emoţionantă cu artista fotograf Adela Lia Rusu AFIAP.  Întâlnirea lunară a făcut parte din Proiectul de prezentare a membrilor Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea. Seara artistei fotograf Adela Lia Rusu AFIAP a făcut parte din suitele de evenimente dedicate aniversării a 40 de ani de existenţă a cunoscutului Fotoclub orădean. În deschidere preşedintele Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea a prezentat-o pe artista fotograf Adela Lia Rusu AFIAP ca o colegă, care după absolvirea celor două cursuri organizate de Fotoclubul orădean , a cunoscut o ascensiune deosebită şi a devenit un model de creator cu multe iniţiative apreciate cu diferite premii şi medalii de către jurii naţionale şi internaţionale. În continuare artista fotograf Adela Lia Rusu AFIAP a povestit cu mare emoţie despre contextul în care a ajuns în contact cu Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, în care a găsit un loc de afirmare artistică. În partea a doua a serii a prezentat digiporamele: “Fotografii premiate în perioada 2012 - 2016”, “Femeia”, “Ferestre”, “Culorile toamnei în Maramureş”, “Simfonie tăcută” şi “Fotografii haioase cu colegii din fotoclub!”. Întâlnirea lunară s-a încheiat într-o ambianţă deosebită oferită cu generozitate şi de această dată de conducerea Restaurantului “Nevis” din Oradea.

Seara artistului fotograf Claudiu Szabó EFIAP

 

Miercuri, 25 ianuarie 2016 de la ora 18:00 a avut loc în Restaurantul „Nevis” din Oradea întâlnirea lunară a membrilor Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea. Invitatul acestei seri speciale a fost artistul fotograf Claudiu Szabó EFIAP vicepreşedintele cunoscutului Fotoclub orădean. În deschiderea întâlnirii preşedintele Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea a prezentat contextul în care s-au cunoscut cu invitatul serii şi a apreciat colaborarea deosebită pe care îl are cu artistul fotograf Claudiu Szabó EFIAP. În continuare invitatul serii a povestit despre primul său contact avut cu Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea. În încheiere a proiectat digiporamele: "Detalii", "Lumi paralele", Chili con arte" şi "Timpu' lipsă" în care a prezentat o parte din creaţiile sale. Cei prezenţi au regretat faptul că artistul fotograf invitat nu a proiectat şi imaginile sale individuale, distinse cu mai premii şi medalii la diferite Saloane Naţionale şi Internaţionale.

Seara artistului fotograf Filipescu Christian

 

Miercuri, 17 februarie 2016 a fost programată de la ora 18:00 în Restaurantul „Nevis” din Oradea întâlnirea lunară a membrilor Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea. Invitatul acestei seri speciale a fost artistul fotograf Filipescu Christian din Beiuş membru al cunoscutului Fotoclub. Întâlnirea a început cu o întârziere de 45 minute din cauza artistului fotograf invitat. În deschiderea întâlnirii preşedintele Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea a prezentat pe artistul fotograf invitat şi a apreciat pozitiv o serie de creaţii realizate de Filipescu Christian. În continuare invitatul serii a povestit despre primul său contact avut cu Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea, precum şi despre cele două cursuri organizate de cunoscutul Fotoclub Orădean. În încheiere a proiectat trei digiporame în care a prezentat grupate, o parte din creaţiile sale. Cei prezenţi au regretat faptul că artistul fotograf invitat nu a proiectat şi imaginile sale individuale, care au fost distinse cu mai multe premii şi medalii la diferite Saloane Naţionale şi Internaţionale de Artă Fotografică.